2012-01-24 ? 15:49:45

Dagens outfit

(Vet btw att mina outfitbilder är kassa men ni får leva med det ;)
2012-01-23 ? 16:18:51

Samma visa varje gång, att man aldrig lär sig...

Sitter för tillfället och stressläser en bok på nästan 400 sidor som jag ska ha läst hälften av tills imorgon, good job!
Känner mig ändå hyffsat duktig som nu kommit till sida 97, bara 103 sidor kvar...
Sen ska även en skriftlig uppgift som hör ihop med läsningen lämnas in, känns väl sådär eftersom att jag som grädden på moset ska iväg på träning med hästen om si sådär 15 min.
Så går det när man alltid ska göra saker i sista stund! Detta är såååå typiskt mig, efter varje gång jag fått sitta uppe och stresspluggat tänker jag aldrig mer men lika förbannat blir det samma visa nästa gång, och gången efter det, och gången efter det...
TA TAG I DIG SJÄLV KVINNA!
Nu ska jag återgå till min bok (som förövrigt är ganska bra, tur det i alla fall!) så ni får ha det så bra tills vidare!


Glad tjej!

2012-01-17 ? 12:01:23

Efterlysning

Någon som vet om det fortfarande går att få tag på dessa ridstövlar någonstans?
2012-01-15 ? 21:43:10

En låt jag aldrig tröttnar på

Har säkert hört denna låten 1000 gånger men tröttnat aldrig, tycker fortfarande den är lika bra som när jag hörde den första gången.
Har ni någon sådan låt ni aldrig tröttnar på utan kan lyssna på om och om igen?

2012-01-14 ? 13:51:05

Dagens lunch

Sitter och äter en kycklingsallad till lunch nu när mitt "nyttiga liv" har börjat.
Till frukost blev det en skål med havregrynsgröt följt av en promenad, städning hos kaninerna, armhävningar, sit-ups m.m.
Känner mig riktigt taggad!
Om någon timma bär det iväg mot stallet, träning i manegen står på schemat.
Tills dess ska jag roa mig med branschkunskapsboken.
Ni får ha en fortsatt trevlig lördag mina vänner!
2012-01-14 ? 10:39:03

True story

what doesn't kill you makes you stronger

2012-01-13 ? 15:59:19

Fredagsmys

Har fått en nytt infall om att jag ska börja vara nyttig och därmed slutar (eller i alla fall nästan) jag från och med idag med godis och andra onyttigheter!
Blev istället att gå in på Ica och inhandla tre paket med sesamkakor. Visst är dom goda men ingenting kan jämföras med en marabou chokladkaka...
Ser verkligen fram emot att sitta och läskas av de andras godis och chips ikväll när jag sitter där med mina frökakor, inte jobbigt alls!
Vi får se hur länge det varar denna gången, brukar få för mig att jag ska sluta med onyttigheter med jämna mellanrum men det brukar MAX hålla i någon vecka.
Önska mig lycka till, det kan jag behöva!
2012-01-13 ? 10:35:00

The smell of today

Såhär luktar jag idag:
Får nog säga att detta är en av mina favorit parfymer. För några år sedan köpte jag den till en kompis i julklapp för jag tyckte den luktade så jäkla gott. Nu var det så att hon hade fått en till flaska av någon annan så hon hade alltså två stycken, vilket hon inte var i behov av.
Tur för mig eftersom att det resulterade i att jag fick en av dom i julklapp.
Den används flitigt ;)
Parfymen är köpt på Gekås, hör och häpna. Om jag ska vara ärlig trodde jag inte att deras parfymer var någonting att ha, men ack så fel jag hade.
2012-01-12 ? 21:12:49

Skrattretande

Tycker detta är lite skrattretande. Visst vet jag att hästfolk kan ha väldigt bestämda åsikter om hur hästar ska skötas, men att det ska leda till misshandel, det är för mig ofattbart.
Oerhört onödigt!
2012-01-12 ? 13:12:08

This is how I look today

2012-01-12 ? 11:50:00

Tips!

Måste bara tipsa om denna torrdeon från Dove!
Jag tycker, har alltid tyckt och kommer förmodligen alltid tycka att känslan av att ha blöt deo under armarna är otroligt obehaglig. Ogillar det verkligen!
För att inte tala om väntan innan man kan ta på sig tröjan.
Blev helt såld första gången jag provade denna deon, inget kladd och inget väntande, underbart!
2012-01-11 ? 21:38:28

Back in school

Jaha då var det tillbaks i skolan igen... Men men så är det, får se det från den ljusa sidan, har haft ett otroligt härligt lov i alla fall!
En bra sak med att vara back in school är att våran skola ligger mitt i stan vilket gör att det är nära till alla butiker, inte helt fel om jag får säga det själv!
Blev en sväng på stan efter skolan både idag och igår. Igår blev det en ny tröja, en bh och även en sminkborste som inte fick vara med på bild som fick följa med hem.
Inköpen som blev idag var kanske inte lika roliga men absolut nödvändiga!
Vi får så otroligt många papper i skolan och nu känner jag att jag inte har någon som helst koll på VAD jag har för papper eller VART dom finns, inga problem med det; tills man behöver ha ett speciellt papper...
Så nu har jag investerat i två plastfickor med flikar, även ett nytt block, även det med flikar, en flik för varje ämne.
Nu blir det ordning och reda!
2012-01-05 ? 11:15:48

Mellandagsrea på Hööks

Var inne en sväng på Hööks här om dagen för att kolla om det fanns någonting roligt på rean. Drogs direkt till hyllan med saker från Hv polo.
Tvekade en stund eftersom att kläderna fortfarande kostade en hel del även om många av plaggen var nersatta till halva priset. Bestämde mig till slut för att köpa en tröja trots att det sved lite i plånboken. Jag, som för övrigt har världens beslutsånges, stod i provrummet ett bra tag och förbarmade mig över att jag inte var rik så jag kunde köpa allihopa. Till sist beslutade jag att det fick bli den bruna.
Nöjd och glad gick jag ur butiken med min nya tröja och stallboken för 2012 som också fick följa med hem.
Väl hemma kunde jag inte sluta tänka på den andra tröjan som jag stod över, detta resulterade till slut i att mamma igår fick uppdraget att åka tillbaks och köpa den åt mig.
Så här sitter en glad tjej med två fina tröjor men 620 kr fattigare!
2012-01-03 ? 18:23:50

Julklappar 2011♥

Fick även en hel del pengar, en rosa pannlampa och en mobilhållare :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!